dinsdag 21 juli 2009

Chirokermis is succes

Afgelopen weekend vond op de terreinen aan de Bouwelse Steenweg de jaarlijkse kermis van Chiro Herenthout plaats. De traditionele mosselen met friet lieten zich gewillig eten en ook de klassiekers Spel zonder Grenzen en het minivoetbaltornooi brachten veel volk op de been.
De algemene quiz op vrijdag werd gewonnen door The Ideal Clash. Zij behaalden 126 punten op een totaal van 160. Sjoekroet eindigde tweede op één puntje. Het Wijwatervat, Quibo en Den Toewip vervolledigden de top 5; alle drie scoorden ze 115 punten. In totaal namen er 36 ploegen deel.
Spel zonder Grenzen op zaterdag werd gewonnen door Chiro Jong Leven uit Nijlen. De Oud-leiding van Chiro Herenthout eindigde tweede, Jeugdhuis ’t Verschil was derde. De prijs voor origineelste outfit ging naar de oud-leiding. De deelnemende ploegen konden zich dit jaar onder andere uitleven op ‘De Reuze-Waterballonnen-Katapult’, ‘De Onstabiele Worstjes­proef’, ‘Het Safari-Doolhof’ en de glibberige klassieker, ‘Het Schuimbad’.
Ook de fuif op zaterdagavond was een succes. Onze man telde bijna 1.000 betalende fuifgangers. Jammer genoeg trok het feestje ook enkele heethoofden uit Hulshout aan, maar zij werden deskundig de uitgang van de tent gewezen.
Het minivoetbaltornooi op zondag werd gewonnen door Go-Fit. Zij klopten in de finale Real Retro House. KFC Nijlen won de wedstrijd voor de derde plaats. Café De Pintjeswinkel ging naar huis met de zuipbeker.

Geen opmerkingen: