zondag 20 september 2009

Jeugdduim 2009

Ook dit jaar reikt de Herenthoutse Jeugdraad weer een Jeugdduim uit. Met deze onderscheiding wil men een persoon of een vereniging in de bloemetjes zetten, die zich het voorbije jaar extra heeft ingezet voor de Herenthoutse kinderen en jongeren.
22 november, de dag van de toekenning en de uitreiking van de Herenthoutse Jeugdduim, staat in het teken van alle genomineerden en vrijwilligers. “Het jeugdwerk draait hoofdzakelijk op mensen die zich belangeloos en met heel veel enthousiasme inzetten voor de kinderen en jongeren uit onze gemeente. Daarom vinden we het belangrijk dat die avond niet alleen de winnaar met de spreekwoordelijke pluimen gaat lopen maar alle genomineerden! Met een receptie in de gemeentelijke feestzaal willen we alle mensen die zich dag in dag uit inzetten bedanken”, aldus Nick Van Thielen.
Wil jij iemand nomineren voor deze erg gewaardeerde prijs? Aarzel dan niet en loop even binnen op de gemeentelijke jeugddienst om jouw favoriet te nomineren. Iedereen komt in aanmerking. Genomineerden moeten enkel volgende voorwaarden voldoen: een vereniging of een persoon van Herenthout zijn én het voorbije jaar iets unieks en buitengewoons gepresteerd hebben.
Je kan de naam van jouw kandidaat ook doormailen via e-post. Kandidaturen moeten uiterlijk op 30 september bij de gemeentelijke jeugddienst binnen zijn.

Geen opmerkingen: