vrijdag 5 november 2010

Cafés over te nemen

Er zijn veranderingen op til in het Huirtuitse cafélandschap. Niet alleen geeft Kristof Raets (27) zijn ambiancecafé de Veurleste over, ook Lander Verstappen (24) zoekt iemand die De Pintjeswinkel wil overnemen.

Volgens Gazet Van Antwerpen valt de combinatie met brasserie De Kroon, zijn andere zaak die hij nu één jaar uitbaat, Kristof Raets een beetje té zwaar. Maar zolang geen deftig bod volgt, blijft de jonge voorzitter van KFC Herenthout feestjes organiseren in de Veurleste.
Lander Verstappen, die twee jaar geleden de jongste cafébaas in Herenthout werd, heeft andere beweegredenen om ermee te kappen. Volgens hem is het tijd voor wat anders. “Ik ben nog jong, heb normaal nog een goei 40 jaar voor mij liggen, en moet de wereld nog gaan redden van haar ondergang”, grapt hij.
Omdat de wereld redden niet zo goed gaat vanachter een toog, ziet hij zich verplicht om ermee te stoppen. Wat hij na De Piwi wil gaan doen, weet hij nog niet meteen. “Misschien een half jaartje interimjobs, tot ik iets leuks tegenkom.”

Geïnteresseerden die een goed draaiend jongerencafé willen overnemen, zijn altijd welkom in De Pintjeswinkel op de Markt in Herenthout.

Geen opmerkingen: