vrijdag 9 november 2012

Honderd-dagen-fuif opnieuw een succes

Op 3 november was de jubileumstoet van 2013 nog slechts honderd dagen van kant. Daarom organiseerde de groep DMM voor de tweede keer een honderd-dagen-fuif in café Molenhuis. ’s Namiddags waren er pannenkoeken en ’s avonds draaiden er dj’s.

“Onze honderddagenfuif was een succes”, wist prins Davy Snijers van de groep DMM eerder deze week in Gazet Van Antwerpen. “Café Molenhuis zat stampvol. De opbrengst schenken we integraal aan de Herenthoutse G-judo. Hoeveel we kunnen schenken, laten we nog even een verrassing.”
Vandaag gaat Peer Stoet in GOC Ter Voncke op zoek naar de slimste stoeter. Om nu nog in te schrijven voor deze geanimeerde quiz is het misschien te laat, maar je kan nog altijd meedoen met de affichewedstrijd. Net als voor de poëziewedstrijd voorziet het stoetbestuur twee leeftijdscategorieën: 10-15 jaar en +16 jaar. Ontwerpen dienen uiterlijk op 15 november ingediend te worden. De proclamatie volgt op zaterdag 8 december, de dag dat ook het standbeeld aan de kerk wordt onthuld.

Geen opmerkingen: