donderdag 2 mei 2013

KFC sluit seizoen af met 9 op 9

In de laatste wedstrijd van het seizoen heeft KFC de drie punten mee naar Herenthout genomen. Oelegem werd het kind van de rekening.

Onze rood-groenen begonnen het best aan de wedstrijd en zetten de thuisploeg meteen onder druk. Herenthout versierde een handvol kansen maar kwam niet tot scoren. Stijn Luyten kwam het dichtst bij een doelpunt. Eerst verschalkte hij zijn tegenstander met een heerlijk lobje met de rechtervoet en schoot hij meteen met links op doel. De doelman stond echter in de weg. Een tweede en nog grotere kans werd in een één-tegen-één situatie opnieuw door de goalie gestopt. Oelegem kon hier weinig tegenover zetten en mocht zich gelukkig prijzen dat het met een brilscore de rust inging.
Na de koffie was het opnieuw KFC dat de dans leidde, echter zonder te scoren. Het verlossende doelpunt kwam er na ongeveer een uur spelen. Een knap een-tweetje tussen Yannick Janssens en Filip Thijs werd door Yannick knap afgewerkt (0-1). De thuisploeg begon nu iets meer druk te zetten en maakte ei zo na de gelijkmaker, maar Glen Geysen haalde het schot knap uit de hoek. Uiteindelijk scoorde de ingevallen Stef Bruyninckx in de 90e minuut zijn allereerste doelpunt. Een voorzet van Ward Wouters werd door Janssens breed gelegd op Stef, die enkel zijn voet nog tegen de bal moest zetten (0-2).
Herenthout sluit het seizoen af met een fraaie 9 op 9, waarbij het drie keer de nul hield. Na een wat moeilijk begin eindigen de jongens van Wim Van Looy knap zevende met 46 punten.
Om het seizoen in stijl af te sluiten, is er dit weekend het caféweekend van het eerste elftal. Plaats van het feestje is café ’t Molenhuis. Op zaterdag is er een cocktailbar en spelen Radio Fireworks en DJ Willems ten dans.

Op vrijdag 31 mei organiseert de jeugdwerking het ‘Gedoan-me-sjotte-fiejest’ op de terreinen van KFC. Alle jeugdspelers worden uitgenodigd om mee te doen met de penaltycup. De eerste strafschop wordt getrapt om 18.15 uur. Na de finales worden jeugdspelers, jeugdtrainers en déléguées getrakteerd op een (gratis) frietfestijn (19 tot 22 uur). Ouders en sympathisanten kunnen mits een bijdrage van 7 euro ook à volonté frietjes eten. Om 21 uur staat de Harlem Shake op het programma, tussen 21 en 23 uur zorgen Jaak en Robin van Bass-JR voor de vetste hard- en tekstyle beats!

Geen opmerkingen: