zaterdag 4 mei 2013

Wordt Herenthout De Slimste Gemeente?

Vorige week zondag trok een volle bus Herenthoutenaren naar Studio 100 in Londerzeel om er te supporteren voor Sophie Dieltjens, Steven Heylen en burgemeester Roger Gabriëls. Het drietal ging er de Herenthoutse eer hoog houden in het VIER-programma ‘De Slimste Gemeente van Vlaanderen’.

De dag voor de opnames werden de koppen nog even bij elkaar gestoken. Alle mogelijke scenario’s werden overlopen. Er werden zelfs lijstjes gemaakt voor het rondetafelspel. Het advocatenkoppel werd hierbij aardig verrast door onze burgemeester, die er — ondanks een drukke agenda en de gemeenteraadsperikelen van de voorbije weken — toch wou voor gaan.
Hoe Sophie, Steven en Roger het er uiteindelijk vanaf hebben gebracht, wordt angstvallig geheim gehouden. Zelfs onze man ter plaatste hield achteraf de lippen op elkaar. “De beste hebben gewonnen!” Meer kon er niet af. Een andere bron wist ons dan weer te vertellen dat Maria ‘Pjeit’ Verstrepen in het kennismakingsfilmpje van Sven de Leijer zat. De ontknoping volgt op woensdag 8 mei op VIER!


Onze hoop in bange dagen! (foto: Martin Lieckens)

Geen opmerkingen: