woensdag 4 september 2013

Jeugdcel KFC organisteert sponsormoment

Vrijdagavond 6 september is het zover, de vooravond van de nieuwe voetbalcompetitie voor de jeugd. Die avond worden alle jeugdspelers van KFC Herenthout om 19 uur verwacht op de terreinen aan de Cardijnlaan.

Om 19.30 uur zal Rudy Van Herck het verse sponsormateriaal overhandigen. De U9B en U13B krijgen een volledig nieuwe uitrusting; alle andere spelers die in orde zijn met het lidgeld ontvangen een voetbalrugzak of -tas. “Onze huisfotograaf zal foto’s nemen van alle voltallige ploegen die in hun volledige voetbaluitrusting aanwezig zijn. Er worden ook een groepsfoto’s gemaakt van alle spelers, trainers, ploegverantwoordelijken, jeugdbestuur, telkens met de sponsor”, weet jeugdvoorzitter Patrick Heremans.
Na het officiële gebeuren gaat de avond verder in de kantine, waar de wedstrijd Schotland-België zal gevolgd kunnen worden op twee grote plasmaschermen. “We roepen daarom alle jeugdspelers en ouders op om zoveel mogelijk de Belgische driekleur in de kantine te krijgen. Hoeden, sjaals, pruiken, vlaggen, toeters, gelaatsverf, shirts, armbandjes, slipjes, enz. Hoe zotter, hoe liever! Het moet vrijdagavond een gezellig startfeest worden van het nieuwe seizoen!”

Geen opmerkingen: