zondag 8 maart 2015

Daar is MinC weer

Ook dit jaar presenteert MinC weer straffe akoestische concerten in de Sint-Gummaruskerk. Voor het concert van Keith Canvas op 14 maart is nog een handvol tickets beschikbaar.

Keth Canvas is het alter ego van Mechelaar Bart Mertens. Hij studeerde klassieke piano en volgde een vocale jazzopleiding aan het Koninklijk Conservatorium in Brussel. “Kenners noemen Keith Canvas weleens de Belgische Jamie Cullum”, wist Wim Horemans van MinC vorige maand nog in Gazet Van Antwerpen. “Of de broer van Michael Bublé. Feit is dat deze jonge muzikant een heel straffe artiest is. Het nummer ‘Little Bird’ met Jan Hautekiet is een prachtig voorbeeld van zijn talent.”
Zoals bekend laat MinC per concert slechts een beperkt publiek toe in de gezellige Sint-Gummaruskerk. Zo bewaart de muziekvereniging een uiterst intimistische sfeer. Sinds kort werkt men met een automatisch ticketsysteem. “Het aantal tickets is inderdaad beperkt. En als de kaartjes uitverkocht zijn dan stopt het systeem”, aldus nog Horemans.
Keith Canvas passeert op 14 maart. Later dit jaar staan nog concerten op het programma van onder meer Jan Leyers (2 mei), Hannelore Bedert (3 oktober) en Chantal Kashala & Friends (19 en 20 december).

Geen opmerkingen: