vrijdag 6 maart 2015

Nottingham, de musical

Poco Crescendo trekt dit weekend opnieuw alle registers open. De theaterbende presenteert in Zaal Lux ‘Nottingham, de musical’.

De acteurs en actrices van Poco Crescendo waren afgelopen week druk in de weer op de laatste repetities. Straks moet de première van ‘Nottingham, de musical’ er wel staan. “Het is een moderne adaptatie van de bekende legende van Robin Hood”, zegt voorzitter Michel Van Hoof in de krant. “Onze bewerking is een frisse highschool rock-'n-rollmusical die zich afspeelt na de fusie van de scholen Norman High en Saxon High. Het verhaal gaat over John Prins die de rijke Normans blij maakt door de arme Saxons te bestelen. Tot een zekere Robin Loxley op school arriveert en alles verandert.”
De ticketverkoop loopt als een trein. De kaarten van 9 euro zijn enkel verkrijgbaar aan het Total Tankstation op de Bouwelse Steenweg. De avondvoorstelling van zaterdag is ondertussen uitverkocht. Voor vanavond en de twee voorstellingen op zondag zijn er nog wel enkele plaatsen vrij. Meer info via: 014-51 25 94.

Geen opmerkingen: