woensdag 24 juni 2015

De Stoel

De Stoel van het populaire Eén-programma ‘1000 Zonnen’ stond gisteren in het gemeentepark achter de kerk. Laura Rose plofte er als eerste in, met het gewenste attribuut in de hand: een pennenzak. Zeventig anderen waren er aan voor de moeite ...

Een en ander leverde verrassende beelden op, zeg maar. Wat te denken van het meisje dat uit haar pennenzak een samengevouwen spiekbriefje met enkele formules opdiepte? Tot ze bedacht dat De Stoel misschien ook wel eens populair zou kunnen zijn bij haar leerkrachten. “Het is van mijn zus”, probeerde ze nog. Maar het kwaad was toen natuurlijk al geschied.
Winnares Laura was eerder toevallig in de buurt leerden we. Ze werd namelijk verwacht op de repetitie van het Sint-Lutgardiskoor. De koorleden trakteerden Laura met Top Of the World achteraf op een overwinningslied!
Zelf vonden we het park niet meteen de meest geschikte plaats om de stoel op te stellen. Er zijn ongetwijfeld betere locaties te vinden in Huirtuit. Gelukkig had de groendienst van de gemeente vorige week het park nog gefatsoeneerd. Precies of het bestuur was op de hoogte van het feit dat De Stoel ging neerstrijken in onze gemeente.


Laura won een reisje naar Madrid.

Geen opmerkingen: