vrijdag 3 juli 2015

Levensloop neemt kaap van honderdduizend

Het is gebeurd! In de nacht van dinsdag op woensdag heeft de teller van Levensloop Herenthout de magische kaap van honderdduizend euro genomen.

Het was Pascal Sermeus die het goede nieuws bekendmaakte via Facebook. “Kijk eens naar de teller ...”, tikte de voorzitter van Levensloop Herenthout voorzichtig. Nadat de bijna 1.550 wandelaars en lopers afgelopen weekend de klok rond stapten, tikte die teller zondagnamiddag af op 95.900 euro. Maar de rekeningen blijven nog de hele maand juli open en enkele dagen later was het al zover. Na het tellen van nog steeds binnenkomende giften, staat er momenteel 101.939,66 euro op de rekening voor Stichting Tegen Kanker.
Na het benefiet ‘Hart voor Neel’ dachten we dat dit niet beter kon. Maar kijk: niets is minder waar. “Levensloop is dan wel geen competitie, maar ons kleine stoetersdorp laat met dit astronomische bedrag wel enkele grote steden achter zich. En daarop mogen de Herenthoutenaren terecht bijzonder fier zijn!”, aldus Stefan Laenen, presentator van Levensloop.Geen opmerkingen: