woensdag 2 september 2015

Familie Krieckemans gaat Delhaize Berlaar uitbaten

De familie Krieckemans wordt de nieuwe zelfstandige uitbater van de Delhaize in Berlaar. De ondernemende Herenthoutenaren hebben ook al de AD Delhaizes van onze gemeente en Lier Bloemmolens in beheer.

Aanvankelijk wilde Delhaize geen details geven over de nieuwe uitbater. Navraag leert dat het om de Herenthoutse zakenfamilie Krieckemans gaat. “Het klopt dat wij de winkel in Berlaar overnemen”, bevestigt Maarten Krieckemans aan Gazet Van Antwerpen.
“De supermarkt heeft zeker nog een bestaansreden. Nu al zijn er 7000 klanten per week en dat aantal willen we nog opdrijven. De winkel blijft in de huidige vorm open voor de klanten tot 30 november. Daarna komt de zaak in onze handen. We verwachten dat we een tweetal dagen nodig hebben om alles op orde te zetten en te poetsen. Daarna gaan we open zonder dat we meteen echt grote wijzigingen gaan aanbrengen. Wel willen we meteen starten met een verse beenhouwerij.”
Het is de bedoeling dat de winkel in het voorjaar van 2016 een compleet ander uitzicht krijgt. “Zowel langs buiten als binnen wordt het pand dan in een nieuw kleedje gestoken. We leggen de focus op versheid, met een ruim assortiment groenten en fruit, een ambachtelijke beenhouwerij en een verstoog voor charcuterie”, overloopt Maarten Krieckemans.
“We denken een 25-tal vaste krachten aan te zullen nemen, plus nog een dertigtal jobstudenten. Die laatsten zijn ook van belang bij onze plannen om voortaan ook op zondagvoormiddag open te gaan. Of de huidige werknemers van Berlaar ook bij ons aan de slag kunnen? We staan open voor alle goede medewerkers”, klinkt het. (Bron: GVA)

Geen opmerkingen: