maandag 14 december 2015

Prins Johnny I officieel aangesteld

Op zaterdag 12 december werd Johnny Vannueten (33) officieel aangesteld als 67e Prins Carnaval. Prins Johnny I zal de komende maanden worden bijgestaan door Patrick ‘Seppe’ Van Hoof, zijn trouwe nar. Beide doorwinterde stoeters komen uit de hoge hoed van Das Weiss Konaain.

Onderhoudstechnicus ‘Jok’ woont op den Uilenberg, is gehuwd met Evy Van den Broeck en trotse vader van Noor en Daan. In zijn aanstellingsspeech had onze verse prins niets dan lovende woorden voor zijn voorganger Prins Serge I. “Je hebt jezelf voor 200 procent gesmeten, dat was het afgelopen jaar wel duidelijk. Het leek wel of je gewoon 52 weken lang hebt gefeest. Het zal serieus afkicken worden!”
Johnny beseft nu dat het voor hem nu pas begint. “Ondertussen doe ik toch al 15 jaar stoet en was al twee keer lid van de Raad van Elf. Ik weet dus waar ik aan begin, maar nu reeds kan ik jullie zeggen dat het toch overweldigend is.”
Afsluiten deed Prins Johnny I met zijn eerste echte officiële carnavalsgroet. Hij droeg ’m op aan twee van zijn collega-prinsen, die de laatste maanden wat gezondheidsproblemen hebben gekend. “Maar ze zijn goed op weg om er binnenkort weer helemaal te staan: onze voorzitter Stan en collega Rudi I. Speciaal voor jullie: alaaf, alaaf, alaaf!”

Geen opmerkingen: