dinsdag 19 april 2016

Chiro Herenthout wint gewestdag

Het jeugddomein De Brink was zondagmiddag het decor van de gewestdag van de Bremstampers, die de Chiro-afdelingen van Noorderwijk en Morkhoven (Herentals), Olen, Herenthout, Lille en Gierle, en Vorselaar overkoepelen. Chiro Herenthout kroonde zich in een ultieme wedstrijd tot de beste Chiro van het gewest.

Zowat 950 jongeren namen er deel aan leuke bos- en pleinspellen als Dikke Bertha en Feestje Op De Boot. Zelfs enkele winterse buien konden de pret niet bederven. Na enkele opwarmspelletjes kregen de jongeren per leeftijdsgroep een reeks aangepaste activiteiten voorgeschoteld. Na een vieruurtje volgde nog een “leiding-battle” en een wedstrijdje om te bepalen wie uiteindelijk de beste Chirogroep binnen de Bremstampers is. En die wedstrijd werd dus gewonnen door onze Chirojongens - en meisjes. Proficiat!
Chiro Herenthout heeft de gewestdag gewonnen en mag zich dit jaar de BESTE Chiro van ’t land noemen. Ook proficiat aan de Tito’s want zij brachten het TITO-zwaard weer voor een jaar naar Herenthout!

Geen opmerkingen: