woensdag 28 juni 2017

Speelpleinwerking lanceert eigen single

De plezantste speelpleinwerking van het land viert dit jaar haar kwarteeuw bestaan en dat vraagt om wat extra aandacht. Na een eigen burger in 2011 pakt de bende nu uit met een eigen single, ‘SPW Superidee!’.

Het staat buiten kijf, dat de animatoren van speelpleinwerking Herenthout er samen met de kinderen en jongeren elk jaar een groot feest van maken, maar dit jaar doen we daar toch nog een schepje bovenop. Een stuurgroep, die dit jaar gerust een feestcomité genoemd mag worden, bedacht heel wat ‘speciallekes’, om het 25-jarig bestaan in de verf te zetten. Eén van de animatoren ontwierp een nieuw gelegenheidslogo, voor alle (voormalige) animatoren plannen we een groot feest en op 28 juli organiseren we op de speelpleinwerking zelf een heus springkastelenparadijs, waar iedereen welkom is van 14 tot en met 17 uur.

NOG ALTIJD EVEN ZOT!
Elk jaar proberen de animatoren ook een originele wervingscampagne te organiseren. Na het succes van de Hoppieburger, een tijdelijk alternatief voor de gekende burgers, in 2011, komt de speelpleinwerking nu op de proppen met een eigen single ‘SPW Superidee!’. “Want na 25 jaar, is SPW Herenthout nog altijd even zot!”, klinkt het.
Op 27 juni ging de SPW-crew de single voorstellen in de Herenthoutse scholen en werd de tekst alvast ingeoefend met de kinderen. Uiteraard is het een doel, dat iedereen het lied heel snel luidkeels kan meezingen.
De single ‘SPW Superidee!’ zal verkocht worden bij de lokale dagbladhandelaars en op de speelpleinwerking. Het oefenen kan dus beginnen.

Geen opmerkingen: