zaterdag 1 juli 2017

Clamotte voor de buren

Het is ondertussen een traditie geworden dat de organisatoren van Clamotte Rock de bewoners van Oosterhoven, Heikant en Klein Baan en alle helpers uitnodigen voor een hapje en een drankje. Vorig weekend was het weer van dattum. Het is hun manier om de buurt te bedanken voor de goede ontvangst en de helpers voor het geleverde werk.

Clamotte Rock 2017 was een zonovergoten feestje met meer dan vierduizend bezoekers. “De twintigste editie was de allerbeste editie”, wist Sander Ooms vorig jaar. Dit jaar kon hij net hetzelfde zeggen, maar dan over de eenentwintigste editie.
Ooms had niet alleen lovende woorden voor het begrip van de buurtbewoners. Ook alle helpers en de tientallen gulle sponsors kregen een dikke merci.
Na alweer een heerlijke barbecue dankzij Spar Verwimp volgde een spetterend optreden van Moules Parquées (****). Dat Jasper De Ceuster kan zingen, weten we ondertussen allemaal. Dat bewees hij ook tijdens de Imitato Show. Verrassend deze keer was de cover van Stevie Wonders protestsong ‘Pasttime Paradise’, met verwijzingen naar de Brexit, Trump, Mussolini, Franco en Marine en Jean-Marie Le Pen. Grappig was dan weer de cover van 'Ring, Ring' van Ferre Grignard, die de loftrompet stak van enkele bekende rivieren in het Waalse landsgedeelte.
Moules Parquées treedt nu zondag om 12.15 uur ook op tijdens Levensloop Neteland op ’t Kapelleke. Vive La Charité!

Setlist Moules Parquées >>> 1. Une Fille De Tous les Pays // 2. Les Champs-Elysées // 3. Plantation // 4. Non Non Rien N’a Changé // 5. On A Soif! // 6. Milord // 7. Danger Populiste // 8. Lilali // 9. Le Bal Masqué // 10. Je T’aime Tu Sais // 11. Semois, Semois // 12. Cette Année Là // 13 Noir C’est Noir // 14. Tu Mets le Feu // 15. Aline // 16. Allez Ola Olé // 17. Et Moi Et Moi Et Moi // 18. Si J'avais un Marteau // 19. S.O.B. // 20 Aicha // 21. Femme LibéréeGeen opmerkingen: