donderdag 14 juni 2018

Win met de Rode Duivels!

Je kan er amper aan ontsnappen: vandaag start het WK voetbal in Rusland. Maandag 18 juni komen onze Rode Duivels voor de eerste keer aan de aftrap. De volgende wedstrijden in de groepsfase zijn op zaterdag 23 juni en donderdag 28 juni. Het gemeentebestuur koppelt op Facebook en Instagram een leuke fotowedstrijd aan elke match van de Rode Duivels zolang zij in het kampioenschap blijven.

De dag van elke ‘duivelse’ wedstrijd wordt een opdracht geplaatst op de gemeentelijke facebookpagina en instagramaccount om een specifieke foto als reactie te posten. Gebruik hierbij steeds de hashtag #herenthoutwinrodeduivels. Uit alle inzendingen wordt de dag na de wedstrijd om 12 uur een winnaar getrokken.

OPDRACHTEN
Voor de eerste match is de opdracht nu al bekend: post een foto van jezelf in Rode Duivels-supportersoutfit. Volg de gemeentelijke sociale mediakanalen om de andere opdrachten te weten te komen. Tipje van de sluier: je dient niet enkel jezelf in Rode Duivels-stijl te transformeren! Opgelet: Als je een foto post in het kader van deze wedstrijd geef je het lokaal bestuur hiermee de toestemming om deze foto te gebruiken in al onze communicatiekanalen.

WAT KAN JE WINNEN?
Bij elke wedstrijd van de Rode Duivels in de groepsfase wordt een ‘Rode Duivels Partypakket’ verloot. Een pakket dat je bij de volgende matchen helpt om met je familie en vrienden de sfeer er helemaal in te brengen!
En als de Rode Duivels verder naar de volgende ronde(s), dan men er nog een schepje bovenop. “Dus allemaal supporteren voor onze duivels zodat ze met de FIFA-wereldbeker huiswaarts keren en wij nog meer leuke prijzen mogen uitdelen!”


Cafébaas Eddy Heylen (55) van Café Lux bouwde een uit de kluiten gewassen replica van de FIFA-Wereldbeker uit papier-maché, met als hoofdingrediënt Gazet van Antwerpen. De beker waar onze Duivels van dromen is amper 36 centimeter hoog. Klein bier vergeleken met de Herenthoutse Wereldbeker. “De mijne is 2,70 meter lang”, stoeft Heylen. (Foto: Joren De Weerdt)

Geen opmerkingen: