zaterdag 17 september 2011

Spoorloos

De lokale politie Neteland en het parket in Turnhout zijn op zoek naar de 30-jarige Vanessa Luyks uit Herenthout. Die zou begin mei haar woning hebben verlaten en sindsdien werd niets meer van haar vernomen.

Op het ogenblik van haar verdwijning zou de vrouw een paars topje hebben gedragen boven een blauwe jeans en witte baskets. Mogelijk droeg ze een zwarte jas. De vermiste heeft halflang, zwart geverfd haar, is struis van lichaamsbouw en tussen de 1,60 en 1,70 meter lang.
De speurders zijn pas begin deze maand van de verdwijning op de hoogte zijn gebracht. De partner met wie de vrouw in Herenthout woonde, zou aan de politie hebben gezegd dat ze het echtelijk dak heeft verlaten en dat hij niet weet waar ze naartoe is. In het belang van het onderzoek blijft de vraag waarom het zo lang heeft geduurd vooraleer aan de alarmbel werd getrokken voorlopig zonder antwoord.
Wie Vanessa Luyks na mei nog heeft gezien of weet waar ze verblijft, wordt verzocht contact op te nemen met de speurders op het gratis nummer 0800-30.300 of met de lokale politie Neteland op 014-244.200. Aan Vanessa wordt gevraagd contact op te nemen met de familie om hen gerust te stellen.

Geen opmerkingen: