maandag 11 december 2017

Levensloop Neteland op kerstmarkt in Heist-op-den-Berg

De kogel is door de kerk: op 26 en 27 mei 2018 vindt de volgende Levensloop Neteland plaats in en rond ... De Lichten in Booischot (Heist-op-den-Berg). “Een perfecte locatie, alle faciliteiten, genoeg plaats voor podium, teamtenten, wandel- en loopparcours, Vechters VIP-lounge ...”, klinkt het enthousiast.

Ondertussen is men achter de schermen druk bezig met de voorbereiding van de editie van 2018. Gemotiveerde en enthousiaste vrijwilligers die zich willen inzetten in de organisatie, als verantwoordelijke of als medewerker, nemen best contact op met Pascal Sermeus. “Concreet zijn we dus op zoek naar teams die 24 uur willen wandelen/lopen, vrijwilligers om voor en tijdens het event te helpen én - last but not least - vechters die eregast willen zijn op ons event. Want het is voor hen dat we het allemaal doen.”

KERSTMARKT HEIST-OP-DEN-BERG
Eerstvolgende afspraak is de Heistse Kerstmarkt op 16 en 17 december 2017. In 2015 verhuisde de kerstmarkt van het Kerkplein naar het Cultuurplein midden in de Bergstraat. Elk jaar zijn er een 70-tal standplaatsen en middenin is er het gezellige winterterras met heel wat muzikale animatie. Het perfecte decor dus voor het team van Levensloop Neteland om promotie te voeren.
Levensloop geeft je er alvast de kans om je goede voornemens meteen concreet te maken en in te schrijven voor het sportieve evenement. Wie liever iets eet of drinkt aan het kerstkraampje steunt Levensloop natuurlijk ook, want alle opbrengst gaat naar de Stichting tegen Kanker.
Toon dus je warm hart en breng dit weekend op de Heistse Kerstmarkt een bezoekje aan het kraampje van Levensloop Neteland. Je kan er koffie, (gember)thee, warme chocomelk, gemberjenever en homemade limoncello drinken, hot-dogs en brood met spek eten of gadgets kopen. En ondertussen steun je de strijd tegen kanker!

Geen opmerkingen: