maandag 5 februari 2018

Herenthout B wint opnieuw

Net zoals vorig weekend wist KFC Herenthout A alweer geen punten te behalen. Voor KFC Herenthout B gelden duidelijk andere wetten, ze behaalden hun tweede zege op rij, een mooie 6 op 6!

KFC Herenthout A maakte zaterdagavond de verplaatsing richting Herselt. Na een tiental minuten werd het reeds duidelijk dat het alweer een moeilijk avondje zou worden voor de mannen van trainer Michiels. Na 10 minuten kreeg KFC-speler Peeters een rood karton onder de neus geduwd, dus nog 80 minuten met zijn tienen. Het zit niet mee voor de rood-groenen. Na een verder verdienstelijke wedstrijd eindigde de match op een 3-1 eindscore. Jarne Le Blon (44’) tekende net als vorige week voor het enige Herenthoutse doelpunt.
Mede-hekkensluiter Bevel nam zondagmiddag met 6-1 de maat van White Star. Hierdoor blijft KFC Herenthout helemaal alleen onderaan het klassement hangen, maar met slechts een handvol punten verwijderd van een veilige plek in het klassement. Niks is verloren, maar een zege dringt zich op!

KFC Herenthout B lijkt dan weer vertrokken voor een mooie reeks. Zondag gingen de jongens van T1 Van Sande op bezoek bij KFC Tongerlo. Bij de rust stond er al een mooie 0-2 op het scorebord, dankzij 2 doelpunten van Veron ‘Vekkes’ Verbruggen (7’ en 41’). Na 90 minuten eindigde de wedstrijd op een 1-2 overwinning voor de stoeters, maar het had evengoed 3-5 kunnen zijn! De B-ploeg nestelt zich met deze overwinning mooi in de onderbuik van het klassement op een 13e plaats met een puntentotaal van 23.
Volgend weekend treden zowel KFC A (tegen leider De Kempen) als KFC B (tegen 3e in de stand Rita Berlaar) aan op zaterdagavond. Supporters op post!

OPSTELLINGEN
KFC Herenthout A: Matthéés, Van Den Vonder, Beirinckx, Peeters, Janssens (Dillen), Le Blon (Van Hemelen), Luyten, Holemans, De Winter, Thys (Buts) en Van Genechten.
KFC Herenthout B: Bruyninckx, Beirinckx (Vieira Passos), Heremans, Willems, Holemans (Vervoort), Heylen (Clé), Van Reeth, Le Blon, Van Dael, Verbruggen en Molenberghs.

LIEFHEBBERSVOETBAL (OP ZATERDAG)
De wedstrijden van speeldag 19 in het liefhebbersvoetbal werden afgelast. FC Valvecke - FC De Dreef (1ste Afdeling) eindigde wel op 3-0, maar die wedstrijd werd al gespeeld op 28/10/2017. (Bron: Herenthouts Sportleven)