woensdag 25 april 2018

KFC Herenthout B wint laatste thuiswedstrijd

Wat velen al lang zagen aankomen, is sinds vorig weekend een feit. De heren van KFC Herenthout A konden de degradatie niet meer ontlopen. Linda Olen ging met de 3 punten huiswaarts na een zware 1-6 nederlaag voor de Rood-Groenen.

Olen probeerde de match meteen naar zijn hand te zetten, maar enkel Hoefnagels kwam tot scoren. Net voor het halfuur stelde Jarne Le Blon gelijk.
Na de pauze zakte de thuisploeg als een pudding in elkaar en voetbalde Linda Olen een knappe 1-6 overwinning bijeen. (Doelpunten: 13’ Hoefnagels 0-1, 23’ Jarne Le Blon 1-1, 62’ Hoefnagels 1-2, 67’ Pironet 1-3, 69’ Hoefnagels 1-4, 78’ Pironet 1-5, 81’ Pironet 1-6)

B-PLOEG
Herenthout B kon zijn laatste thuiswedstrijd wel met een overwinning afsluiten. De jongens van trainersduo Ronny Van de Sande en Dave Troonbeeckx kwamen nochtans al in de tweede minuut op achterstand door een ongelukkige owngoal van Seb Heremans. Doelman Glenn Bruyninckx redde de wedstrijd voor zijn ploeg door op het half uur een strafschop uit zijn doel te ranselen.
In de tweede helft zette Herenthout de scheve situatie recht met o.a. twee doelpunten van Ward Molenbergs: eentje op strafschop na handspel van een Wavria-verdediger en eentje met een pegel van net buiten de zestien op aangeven van invaller Rik Janssens. Vijf minuten voor affluiten nam Seb Heremans alle twijfels door een hoekschop staalhard binnen te koppen. (Doelpunten: 2’ Heremans 0-1, 64’ Molenberghs (strafschop) 1-1, 78’ Molenberghs 2-1, 85’ Heremans 3-1)