vrijdag 25 mei 2018

Laatste rechte lijn voor Levensloopfakkel

De olympische fakkel van Levensloop Neteland bevindt zich in de laatste rechte lijn richting eindbestemming. Gisteren kwam de fakkel aan in Heist-op-den-Berg. Morgen vertrekt hij op den berg richting De Lichten in Booischot. Onderweg doet hij alle deelgemeenten van Groot Heist aan.

Burgemeester Luc Vleugels ontving de Levensloop-delegatie gisteren op den berg met de nodige egards. Voorzitter Pascal Sermeus benadrukte wat voor warme mensen Heistenaars zijn en vooral hoe behulpzaam ze zijn. Ondertussen was men op De Lichten immers al begonnen met de voorbereidingen van het evenement.
Zaterdagmorgen vertrekt de fakkel om 10.30 uur aan het gemeentehuis van Heist-op-den-Berg voor zijn laatste trip. Omstreeks 15.45 uur wordt hij op De Lichten verwacht voor de Openingsceremonie. Onderweg doet hij volgende plaatsen aan: Wiekevorst, Itegem, Hallaar, Woon-en Zorghuis Ten Kerselaere, Zonderschot, Heist-Goor, Schriek, Grootlo, Pijpelhei en Booischot kerk.


Woensdag liepen de Nijlense Atletiekvrienden met de fakkel van Vorselaar naar Nijlen.
De Herenthoutse Atletiekclub bracht de fakkel van Nijlen naar Heist-op-den-Berg.


Stefan Beeldens, Levensloop Coördinator Antwerpen, postte vandaag deze foto op tinternet. “Meer verklappen we nog niet! Kom dat zien op de zonnigste Levensloop van ’t land!”

Geen opmerkingen: