donderdag 21 juli 2011

21 juliviering verhuist naar Zaal Lux

De nationale feestdag wordt wisselend tot zwaarbewolkt met enkele buien. Doordat die buien maar langzaam bewegen kan er plaatselijk veel regen vallen. De Cultuurraad heeft daarom beslist om de 21 juliviering vanavond in Zaal Lux te laten doorgaan.

Jammer maar helaas: de viering van de nationale feestdag gaat dit jaar niet door op een verkeersvrij marktplein. Nochtans voorspelt het KMI voor vanavond en vannacht, tussen de plaatselijke buien door, langere perioden met droog weer en korte opklaringen. Het bestuur van de Cultuurraad wil echter geen risico lopen en verhuist naar Zaal Lux (sic).
Zoals bekend heeft de organisatie dit jaar gezorgd voor een avondvullend programma onder de noemer ‘Herenthout zingt!’. Spelers zijn de Koninklijke Fanfare Sint-Pieter, Jo en Nele Witvrouwen, én het aanwezige publiek. Na de samenzang is er nog een concert van Zwart op Wit.
Volgende meezingers staan vanavond op het programma: ‘Mexico’ (Zangeres Zonder Naam), ‘Ik krijg een heel apart gevoel van binnen’ (Corry), ‘Vlieg met me mee’ (Paul de Leeuw), ‘Suzanne’ (VOF De Kunst), een Bobbejaan Schoepen-medley met ‘Café zonder bier’ en ‘Lichtjes van de Schelde’, ‘Anne’ (Clouseau), ‘Ik wil je’ (De Kreuners) en ‘Liefde voor muziek’ (Raymond). De organisatie voorziet een programmaboekje met de teksten ...

Wat >>> Herenthout Zingt! met de Koninklijke Fanfare Sint-Pieter, Jo en Nele Witvrouwen, en Zwart op Wit
Waar & wanneer >>> Zaal Lux, op donderdag 21 juli 2011, vanaf 19.30 uur

Geen opmerkingen: