woensdag 10 augustus 2011

Parkfeesten 2011

Nu zaterdag 13 augustus organiseert de gemeente haar jaarlijkse Parkfeesten. Publiekstrekker op de achtste editie is charmezanger Bart Kaëll. Andere namen op de affiche zijn die van Cirque Atomique, de grootste live discoband van ons land, en het stevig rockende kwartet Dnastic, het groepje van drummer Stef Cambré (zoon van).

Ook dit jaar organiseert de Herenthoutse jeugdraad een lokale talentenjacht. Op het jeugdraadpodium kan iedereen zijn ontluikend talent komen tonen aan het grote publiek. Dat publiek kiest samen met een professionele jury de twee beste acts, die worden beloond met een geldprijs van 100 euro cash.
De jeugdraad zoekt trouwens nog vrijwilligers om de kinderanimatie te bevolken. Er zijn verschillende vacatures. De meest tot de verbeelding sprekende is de liggende job van toezichthouder op het springkasteel. Maar ook creatievelingen en fantasierijke (oudere) jongeren zijn welkom voor de jobs van kindergrimeur en knutselaar/bouwer. Interesse? Alle info via jeugddienst@herenthout.be.
Het gezelligste terras van Herenthout, compleet met animatie voor alle leeftijden, is ook dit jaar weer terug te vinden in het gemeentepark, achter de kerk. Toegang is volledig gratis.

Wat >>> Parkfeesten 2011, met: Dnastic (19-19.30 uur), Bart Kaëll (20.15-21.00 uur) en Cirque Atomique (21.45-23.30 uur)
Waar & wanneer >>> Gemeentepark, Herenthout, op zaterdag 13 augustus 2011, vanaf 18 uur

Geen opmerkingen: