zondag 18 september 2011

Chiro opent nieuw werkjaar in het GOC

Gisteren werd in een volgepakt GOC Ter Voncke het nieuwe Chirojaar afgetrapt. Sandra en Peter van Kiekenboetiek Peter Kip uit de Molenstraat werden - terecht - feestelijk in de bloemetjes gezet.

Hoogtepunten tijdens de bonte avond waren de sketches ‘De Facebook-generatie’ van de Toppers (“Vind ik leuk”), ‘Het Dorp’ van de Kerels én ‘Saint Tropez’ van de Aspi-jongens. De jongens schuwden de actualiteit niet echt. Zo hielpen ze Roger Gabriëls een oplossing zoeken voor het geldtekort in de gemeentekas (“Jullie moeten mij helpen. Ik heb namelijk een gat in mijn hand ...”) en Roger Vangheluwe aan een jongetje.
Maar het knapste van de avond was wel de voorstelling van de verse leidingsploeg van de jongens. In een filmpje zagen we de hele ploeg al rennend door de straten van Huirtuit. Hun tocht eindigde aan de deuren van het GOC. Waarop de jongens dan ook écht door de klapdeuren de zaal in stormden ...
De uitbaters van Peter Kip werden door kookmoe Maria Verstrepen bedankt voor de bijdrage die ze leveren voor het kamp. Oké, onze kinderen hebben misschien heel de week kipburger, kippenslaatjes, kippenworst & -borst en ... euh ... kieken gegeten, hun giften kwamen wel recht uit hun hart ... De staande ovatie die Sandra en Peter kregen was dan ook niet meer dan terecht!

Geen opmerkingen: