vrijdag 23 september 2011

R&B Review

De vzw MinC organiseert nu zaterdag haar jaarlijkse kroegentocht, beter bekend als de R&B Review. Trekpleister dit jaar is Piet Van den Heuvel, die te gast is in den Bluez.

In een ver en grijs verleden was Piet Van Den Heuvel het gezicht én de stem van Scooter, een band die begin jaren 80 hoge toppen scheerde met hits zoals ‘You’ en ‘Minute by Minute’. Later deelde hij het podium met alles en iedereen die in Vlaanderen ook maar iets te betekenen had in muziekland (Clouseau, The Scabs, Arno ...). Momenteel maakt hij het mooie weer in de begeleidingsgroep van Bart Peeters. Naast eigen werk zullen in den Bluez ook nummers van onder andere Neil Young, J.J. Cale en Bob Dylan de revue passeren.

Wat >>> R&B Review met Kevin Williams (De Kluis), CC Jerome & The Jetsetters (Titanic), Jan De Bruyn & Friends (Tegendeel), Piet Van den Heuvel & Friends (den Bluez) Greenwood (Lamoen) en Soul Vacation (Molenhuis)
Waar & wanneer >>> De Kluis (Markt), Titanic, Tegendeel en Molenhuis (Molenstraat) en den Bluez (Vonckstraat) in Herenthout • op zaterdag 1 oktober 2011, vanaf 20.30 uur
Tickets >>> 8 euro (vvk) en 10 euro (adk). Voorverkoop in de deelnemende cafés.

Geen opmerkingen: