maandag 9 maart 2020

Clamotte begot!

Eerder werden Bart Peeters en Wolfmother reeds bekendgemaakt als hoofdacts voor respectievelijk vrijdag 22 mei en zaterdag 23 mei 2020. Nu heeft Clamotte Rock ook de rest van de affiche vervolledigd.

Tussen de nieuwe namen zien we o.a. Glints. De Antwerpse rapper met Britse roots is goed op weg om de volgende hype in hiphop-land te worden. Hij stelde nog maar net zijn nieuwe plaat ‘Choirboy’ voor in een uitverkochte AB (Box) in Brussel en kreeg hiervoor enkel maar enthousiaste reviews.
Een andere opvallende naam is Sloper. De nieuwste band van drummers Mario Goossens (Triggerfinger) en Cezar Zuyderwijk (Golden Earring) brengt classic rock met drie vocalen, twee gitaren en twee (!) drummers.
Dj Jan, bekend van Illusion en Bonzai, neemt de jaarlijkse retro-house set voor zijn rekening. Dj Kerck krijgt als rasechte Herenthoutenaar dan weer de eer om zaterdag het festival te openen. De avond afsluiten op de Main Stage is weggelegd voor Laston & Geo.
Het house-collectief Back To Basicz is voor het vijfde jaar op rij aanwezig met een volledig podium op zaterdag. Zij schieten met namen als Roma, Delafino, B2B Soundsystem, Tach, Zfilio & Tim-G, Dyves, Emillion, Freeee en Mixomaz.
Nieuw dit jaar op het festival is Het Zware Bieren Café. Een deel van de oude stoelen van het GOC krijgt zo op Clamotte Rock een tweede leven.

VRIJDAG 22 MEI >>> Bart Peeters, Allez Allez, Sven Hammond, Dj Adriaan Van den Hoof, The Chalkheads

ZATERDAG 23 MEI >>> Wolfmother, Warhola, Glints, RHEA, Sloper, Crooked Steps, Dr Lektroluv, The Darkraver, Superstyling, Hypesquad, Dj Jan, Dj Kerck, Laston & Geo, B2B Soundsystem, Delafino, Dyves, Emillion, Freeee, Mixomaz, Roma, Tach, Zfilio & Tim-G

TICKETS >>> €20 (vrijdag), €30 (zaterdag), €40 (combi) - Verkooppunten: clamotterock.be, Dagbladhandels Papyrus (Nijlen), ’t Krantje & Aktueel (Herenthout)

Geen opmerkingen: