maandag 9 maart 2020

KFC Herenthout verliest degradatieduel

Achter ’t Kapelleke stond zaterdagavond het degradatieduel Herenthout - KFC Mol op het programma. Onze jongens redden het weeral niet en zakken naar de voorlaatste plaats in het klassement.

KFC moest dit degradatieduel absoluut winnen, maar toch speelde de thuisploeg een erbarmelijke eerste helft. KFC Mol profiteerde daarvan en halfweg zette Van Hoof de 0-1 op het bord via eens strafschop.
Een dubbele wissel met de rust bracht wat soelaas voor de thuisploeg. De tweede helft verliep evenwichtig, maar al snel zette Neel Geuens de 0-2 op het bord en die achterstand kreeg de thuisploeg niet meer weggewerkt. (Bron: Sportwereld)

Opstelling KFC: Nick Windey, Tuur Vissers, Stef Van Dael, Michiel Snijers (Jarne Vervoort), Wannes Verhaegen (Yannick Janssens), Roel Lenaerts, Mohcine El Harouat (Niels Cle), Jarne Le Blon, Filip Thys, Jari Van de Sande en Niels Le Blon

De koffers richting vierde provinciale staan klaar ...