dinsdag 30 augustus 2011

Prinsen en keizers genoeg

Prins Laurent komt niet in Huirtuit wonen. Het gerucht dat de rock-’n-rollprins in ons stoetersdorp zou komen komen - meer bepaald in het Hooghuis langs de Nijlense Steenweg - deed al langer de ronde. Van Rossem zou dan weer wel een huis in onze gemeente gekocht hebben.

De huidige bewoonster van het Hooghuis, mevrouw Geenen-Maes, ontkent dat Laurent het pand heeft gekocht. Wie de roddel de wereld in gestuurd heeft, is niet meteen duidelijk. Feit is wel dat het valse bericht zich heeft verspreid via Facebook en zelfs ook enkele nieuwssites heeft gehaald.
Gazet van Antwerpen vindt het vreemd dat men in onze gemeente wakker ligt van een prins meer of minder. “Wij kiezen onze prinsen zelf! Bovendien had Laurent zijn meerderen tegengekomen. De Gilde van Peer Stoet telt immers in haar rangen heel wat keizers”, aldus verslaggever Stefan Laenen.
Het nieuws dat voormalig beursgoeroe Jean-Pierre Van Rossem een villa aan de Gelderstraat heeft gekocht, zou - als we schepen Hugo Cambré mogen geloven - dan weer wel waar zijn. Maar - en wij citeren de schepen - “meer weet de gemeente hier officieel niets over.”
Volgens onze bronnen werd het pand door de vriendin van Van Rossem gekocht - Jean-Pierre mag namelijk niets meer kopen - en heeft een familielid er voorlopig haar intrek genomen. Het blijft dus wachten tot de eerste Ferrari wordt gespot ...

Geen opmerkingen: