maandag 19 november 2018

KFC wint met 0-5 op Oostmalle

De jongens van T1 Carlo Michiels moesten zaterdagavond aan de slag in Oostmalle. Na 90 minuten stond er een droge 0-5 op het bord.

KFC nam al snel de leiding via Roel Lenaerts. KVC Oostmalle ging op zoek naar de gelijkmaker en claimde twee keer tevergeefs een strafschop. Toen de thuisploeg door een blessure van Van der Waal even met tien stond, profiteerde Herenthout via uitblinker Yassine Zoubeir. Op slag van rust werd de thuisploeg helemaal uitgeteld door Filip Thijs.
De tweede helft was overbodig. Thys scoorde nog een tweede keer en Zoubeir besloot het Huirtuitse doelpuntenfestival met een pareltje.
Door deze overwinning klimt Herenthout naar een tiende plaats. Ze doen in het klassement haasje over met de buren uit Bouwel, die met 0-3 verloren van KSK Kasterlee.

Doelpunten: 9’ Lenaerts 0-1, 40’ Zoubeir 0-2, 45’ en 70’ Thys 0-3 en 0-4, 80’ Zoubeir 0-5

Opstelling KFC: Windey, Van Dael, Snijers, Holemans (Cle), Van de Sande, Leanerts, El Harouat (Verhaegen), Van den Bosch, Thys, Zoubeir (Van Laer), Niels Le Blon

LIEFHEBBERS VOETBAL LIGA
Valvecke B won met een arsenalscore van VK Klungel en blijft mooi op kop in 4e afdeling. Het was niet goed, maar een doelpunt van Daan Ledegen in de eerste helft, na ... geklungel van de bezoekende defensie, was voldoende om de drie punten thuis te houden. In het klassement telt de Valvecke nog steeds één puntje voorsprong op de buren uit Wiekevorst, FC Diamantschijf. Pikant detail: nu zaterdag staat in vierde afdeling een rasechte topper op het programma. FCD ontvangt FCV, de nummers 1 en 2 die strijden voor de leidersplaats in een onderling duel. Supporters op post!